Támogatott projektek

Projekt címe Egyhetes!
Projektazonosító NCTA-2015-12004-X
Témakör Akciópályázatok
Szervezet neve Bike Maffia Egyesület
Levelezési cím 1108 Budapest, Bányató u 14. 7/31a
Telefon 06202582478
Email bbm@bbm.hu
Honlap http://www.bbm.hu
Projektfelelős Havasi Zoltán
Projekt időszaka 2015. október 15. - 2016. február 15.
Támogatás összege 3,377 €

A projekt szükségességét a hajléktalanokkal és menekültekkel szembeni negatív előítéletek, a társadalom erős megosztottsága, de az ezzel szemben megjelenő erős szolidaritás és önkéntesség adta.

A BBM hosszútávú célja a pályázattal a rászorultakkal szembeni előítéletek csökkentése, rövidtávon pedig új önkéntesek bevonása és érzékenyítése.A projekt legfontosabb hatása az volt, hogy új önkénteseket tudott a szervezet bevonni, és hogy széles körben megismerték a rászorultakkal foglalkozó szervezetek munkáját. Ezzel párhuzamosan a BBM elérte, hogy a résztvevő civil szervezetek nagyobb hatékonysággal tudják az új önkénteseket bevonni.

A pályázat alap tevékenysége az volt, hogy egy látványos akció hét keretében több száz hátrányos helyzetű ember élethelyzetét javították a szervezetek.

A projekt széleskörű együtt működésekre alapult mind a civil szervezetek (Foot Not Bombs, Heti Bevető), mind állami intézmények (BMSZKI, kerületi családsegítők), mind a média részéről (Index, Hir24)is támogatták a projektet.

 

Vissza a projektekhez