Támogatott projektek

Projekt címe Színházi nevelési programok adatbázisa, szakportálja és közösségi oldala: szinhazineveles.hu
Projektazonosító NCTA-2014-8320-D
Témakör Ifjúsági és gyermek ügyek
Szervezet neve Függetlenül Egymással Közhasznú Egyesület
Levelezési cím 1027 Budapest, Jurányi u. 1.
Telefon 36203463797; 36703832847
Email hajos.zsuzsa@gmail.com
Honlap http://www.fugeprodukcio.hu
Projektfelelős Hajós Zsuzsa
Projekt időszaka 2014. augusztus 1. - 2016. április 30.
Támogatás összege 18,910 €

A projekt célja, egy a színházi nevelési programokat bemutató honlap létrehozása volt, mely a közösségi oldalak és a szakportálok tulajdonságainak egyesítése révén támogatja a színházi szakemberek, a szakterületet kutatók, a pedagógusok munkáját és a szülők, gondozók nevelési tevékenységét. A honlap továbbá hozzájárul ahhoz, hogy a színházi nevelés iránt érdeklődő közönség tagjai párbeszédet folytassanak egymással és a társulatokkal, illetve az érintetteket hozzásegítése az értékalapú választáshoz és a hálózatosodáshoz.

A projekt során kialakították a honlap szerkezetét, specifikációit, a layout-ot, a logót és a színvilágot. A bevont adminisztrátorok és moderátorok a honlap alfa tesztelésében vettek részt. Három alkalommal valósult meg fókuszcsoportos beszélgetés, amin színházi nevelési szakemberek, pedagógusok és más érintettek vettek részt. A honlap béta tesztelésében összesen 44 szervezet vett részt. A béta tesztben értékeléseket, feljegyzéseket, beszámolókat fogalmaztak meg az oldallal kapcsolatosan és technikai tartalmú visszajelzéseket adtak a fejlesztőknek. A projekt során 53 programot jelentettek meg az oldalon, és elkészült egy kommunikációs terv is, amelyben meghatározásra kerültek a fő kommunikációs irányvonalak.

Az oldalnak köszönhetően, a magyar színházi nevelés történetében először a célcsoport, a szakma, a pedagógusok és minden érintett együtt és egy helyen tudja elmondani a véleményét.

 

Vissza a projektekhez